Januari 2016

Algemene Voorwaarden

1.Identiteit ondernemer
MRS IBIZA
Sint janskruidlaan 268
1187 ED AMSTELVEEN ( THE NETHERLANDS)
Email: info@mrsibiza.eu
Website: www.mrsibiza.eu
KvK-nummer:64390950
BTW-nummer: NL152794359B02

2. Toepasselijkheid
2.1.De algemene voorwaarden (hierna te noemen voorwaarden)  zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten tussen MRS IBIZA en de consument. Tenzij de ondernemer zich schriftelijk met andere voorwaarden akkoord verklaart.
2.2 Een overeenkomst komt tot stand na acceptatie van de bestelling door de ondernemer
2.3 Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat de consument de toepasselijkheid van de voorwaarden aanvaardt.

3. De bestelling
3.1 Indien er een bestelling is geplaatst ontvangt de consument een bevestiging per email met daarin alle ordergegevens.
3.2 Alle orders zullen na ontvangst van de betaling binnen 2 a 3 werkdagen verzonden worden naar de consument.
3.3 MRS IBIZA zal de klant op de hoogte houden van de status van de bestelling.
Indien een artikel niet op voorraad is ontvangt de consument daar bericht over.
3.4 Het product moet uiterlijk 30 dagen na bestelling bij de consument geleverd zijn. Wanneer dit niet gebeurt, kan de klant de koop ongedaan maken. Dit geldt niet als partijen andere leveringstermijnen hebben afgesproken.
3.5 Zodra een order geplaatst en betaald is kan deze niet gannuleerd worden. Dit komt omdat de order meteen gestart wordt om zo snel mogelijk te kunnen leveren. De artikelen kunnen retour worden gestuurd.

4. De betaling en de prijs
4.1 De vermelde product prijzen op de website van MRS IBIZA zijn in euro’s inclusief BTW.
4.2 MRS IBIZA biedt de klant diverse betalingsmogelijkheden aan. De methodes staan vermeld op de website onder het kopje FAQ betalingen.
Indien de betaling is ontvangen worden de producten verzonden naar de consument.
4.3 Verzendkosten staan vermeld op de website onder het kopje FAQ verzendkosten

5. Levering
5.1.Alle leveringstermijnen zijn indicatief. Aan eventueel genoemde termijnen kan de consument geen rechten ontlenen. Overschrijding van een termijn geeft de consument geen recht op schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.
De bestelling wordt binnen 2 -3 werkdagen na ontvangst betaling verzonden.
5.2 MRS IBIZA is niet verantwoordelijk als de post wegens omstandigheden het pakket niet binnen de juiste periode kan leveren.

6.Retourneren
6.1 Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van reden te ontbinden gedurende 14 dagen. De bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument .
6.2 De consument zal dit kenbaar moeten maken aan MRS IBIZA via een email: info@mrsibiza.eu  en zal dan de retourprocedure moeten volgen.
6.3 De ondernemer behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren indien de producten niet in zijn oorspronkelijke staat retour zijn ontvangen.  Artikelen mogen niet beschadigd, gebruikt of gewassen zijn. En moeten voorzien zijn van alle labels.
6.4 Indien de consument gebruik maakt van herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor rekening consument.
6.5 Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal de ondernemer dit bedrag zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping terugbetalen. Exclusief de pakketkosten Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds in originele staat  terug ontvangen is door de ondernemer.
6.6 MRS IBIZA behoudt het recht om geretourneerde pakjes niet te accepteren waar niet of niet volledig voor is betaald.
6.7 Bewaar het bewijs van het verstuurde pakket totdat MRS IBIZA heeft aangegeven de retourzending te hebben ontvangen.

7. Privegegevens
7.1 MRS IBIZA vindt het erg belangrijk dat er met zorg en veiligheid met uw persoonlijke gegevens wordt omgegaan.
7.2.MRS IBIZA geeft persoonlijke informatie niet aan derden, behalve  indien dit nodig is voor verzenden.
7.3 Indien de consument zich inschrijft voor de nieuwsbrief worden de  persoonlijke gegevens gebruikt om de consument te informeren over speciale aanbiedingen, nieuwe artikelen of andere relevante informatie met betrekking tot MRS IBIZA.
7.4 MRS IBIZA houdt website statistieken bij voor intern onderzoek en website verbetering. Deze algemene informatie is anoniem en kan niet getraceerd worden op individu.

8.Aansprakelijkheid
8.1. De inhoud van de website is nauwkeurig samengesteld, ondanks dat kan niet voorkomen worden dat er druk- of zetfouten op de website staan. Voor gevolgen van druk-en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Bij druk-en zetfouten is MRS IBIZA niet verplicht het product volgens foutieve prijs te leveren. De ondernemer zal de prijs zo snel mogelijk aanpassen.
8.2 Afbeeldingen bij producten zijn een waarheidsgetrouwe weergave van de aangeboden producten. MRS IBIZA kan niet garanderen dat de kleuren op het computerscherm exact overeenkomen met de echte kleuren. MRS IBIZA kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

9. Klachten of Vragen
Indien er vragen of klachten zijn over kunt u contact opnemen via de email:
info@mrsibiza.eu. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een reactie.

10. CopyRight
Al het beeldmateriaal afgebeeld op de website MRS IBIZA mag niet zonder schriftelijke toestemming van MRS IBIZA worden gedownload of gecopieerd.