MEEST GESTELDE VRAGEN

Je kan betalen met iDeal, Creditcard ( Visa en Maestro),  Sofort en Bankcontact/MisterCash

Betalingssysteem loopt via Mollie payments.

De MRS IBIZA handdoeken worden bezorgd via POSTNL. 

Berzorgkosten:

Nederland/ The Netherlands € 5,85
Frankrijk/ France € 13,75
België/ Belgium € 8,75
Duitsland/ Germany € 9,00
Spanje/ Spain € 15,50
Verenigd Koninkrijk/ United Kingdom € 11,75

Retourneren
Indien je het product wilt retourneren stuur je binnen 14 dagen na ontvangst van het product een email naar: info@mrsibiza.eu. Vermeld ordernummer en het specifieke artikel dat je gaat retourneren. Je ontvangt per email een retourformulier dat je toevoegt aan je retourzending.

MRS IBIZA behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren indien de producten niet in de oorspronkelijke staat retour zijn ontvangen.  Artikelen mogen niet beschadigd, gebruikt of gewassen zijn en moeten voorzien zijn van alle labels. De pakketkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

MRS IBIZA zal het overgemaakte bedrag (excl. pakketkosten) zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping terugbetalen. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds in originele staat terug ontvangen is door MRS IBIZA. Wij behouden ons het recht toe geretourneerde pakjes niet te accepteren waar niet of niet volledig voor is betaald. Bewaar het bewijs van je verstuurde pakket totdat MRS IBIZA heeft aangegeven je retourzending te hebben ontvangen. Retourzendingen buiten Nederland kunnen soms wel 21 werkdagen duren.

MRS IBIZA levert o.a. ook hamamdoeken aan winkels,  beachclubs en wellness centra indien gewenst met eigen logo. Ook kun je bij ons terecht voor een hamamdoek als relatiegeschenk of kerstpakket.

Voor zakelijke vragen kun je contact opnemen via email info@mrsibiza.eu

enstijlblog

Nederland: &Stijl http://enstijl.blogspot.nl/2016/04/mrs-ibiza.html


lalecherie (Germany)

http://lalecherie.blogspot.nl/2016/04/wellness-is-always-good-idea.html


http://beautytag.nl/page/3/

http://beautytag.nl/page/3/